Fan TV met Clown Jopie & Tante Angelique binnenkort van start
Clown Jopie & Tante Angelique komen met Fan TV

De bekende clown en zijn vrolijk tante komen met een nieuwe serie genaamd Fan TV. Afgelopen maanden hebben Clown Jopie & Tante Angelique opnames gehad in de nieuwe TV studio in Heinenoord. Fan TV wordt een serie voor hun eigen YouTube kanaal wat inmiddels bijna 5000 abonnees telt en waar de video’s in totaal bijna 6 miljoen keer zijn bekeken. Fan TV zal iedere 3e woensdag van de maand te zien zijn, de eerste aflevering wordt gepost op 19 juni om 16:00 uur.

YouTube serie voor Clown Jopie & Tante Angelique

De afgelopen jaren zijn er veel fans vanuit Nederland en België bijgekomen die de kindervrienden hebben ontdekt via YouTube. Clown Jopie & Tante Angelique hebben in het verleden 10 jaar lang een radioprogramma gehad met allerlei rubrieken voor de kleine luisteraartjes. Het idee voor Fan Tv is een spin-off van deze radioshow. In Iedere aflevering van fan TV zal het vrolijke duo diverse onderwerpen behandelen.

Leef je uit met groenten en fruit

 Per afleveringen komen de volgende onderwerpen voorbij: “Leef je uit met groente en fruit”, “Lachen is gezond”, “De kiwi van de week” en natuurlijk “De koffer vol met liedjes”. In “Leef je uit met groente en fruit” wil Clown Jopie van Tante Angelique alles weten over een bepaalde groente- of fruitsoort. Dat dit soms hilarische taferelen oplevert spreekt voor zich. In “Lachen is gezond” gaan de clown met het groene haar en zijn vrolijke tante kijken wie de leukste mop heeft. In “De kiwi van de week” wordt iemand genomineerd die iets gedaan heeft wat niet zo slim is. Tot slot sluit iedere aflevering af met “De Koffer vol met liedjes”. Clown Jopie opent de speciale koffer en hier komt steeds een andere kinderhit uit van het kinderduo. Nummers als: “Hij is een Kiwi”, “Ik wil een Pannenkoek”, “Uitjes” en “Lachen is gezond” zijn inmiddels echte krakers voor kinderen en komen zeker voorbij.

Clown Jopie en Tante Angelique op TV

De bekende clown en zijn onafscheidelijke tante blijven ook gewoon op TV te zien. Zo zijn ze iedere ochtend te zien op TV Oranje met hun videoclips. De hele maand juni zijn zij iedere zaterdag en woensdag diverse keren op RTV Dordrecht en ook de kinderen van Goeree Overflakkee genieten van het tweetal via Slogo. Omroep Brabant heeft het clownsduo ook al op bezoek gehad. En Fan TV zal later dit jaar ook ongetwijfeld te zien zijn bij diverse omroepen. Met de 22e Fanclubdag die plaats vindt op 2 november en de start van Fan TV gaan Clown Jopie & Tante Angellique in 2019 ook weer volop van zich laten horen.

Add Comment